ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Doi ani de Radio România, la Brașov

Publicat: luni, 1 Martie 2021 , ora 13.31

Radio România Brașov FM împlinește doi ani de la prima emisie pe 93,3 FM. Sub sloganul „Mereu la înălțime”, Radio România Brașov FM a pornit, pe 1 martie 2019, alături de ascultători, într-o călătorie în care ne-au însoțit informația echidistantă și concisă, cultura, sportul , folclorul autentic, teatrul radiofonic, divertismentul de calitate și muzica pe toate gusturile.

Știrile Radio România Brașov FM  prezintă, din oră în oră, la fix, tot ceea ce se întâmplă important în orașul de la Poalele Tâmpei: Monica NeacșuMihai Cojocaru, Nucu JaleaMartina Piukovici 

În zori, Ștefan Cojocaru trezește în inima ascultătorilor din centrul țării bucuria de a fi, cu un efervescent „Bună Dimineața Transilvania!”.

Florin Pop ia Pulsul Zilei și vă oferă cele mai noi informații și sfaturi, oameni de poveste, dar și opinii ale principalilor actori de pe scena publică brașoveană.

În drive time, intrăm pe „Sens Unic”, cu Theodora Ștefan și Adina Milea, care ne-au adus noutățile din trafic, mondenități, sfaturi, obiceiuri sau tradiții, copilării și curiozități.

În fiecarea seară Silvana Șerban, alături de invitați de excepție, a făcut arhitectura culturală a Brașovului, prin interviuri, reportaje și materiale de suflet.

De doi ani vă trezește, weekend de weekend, cu bună dispoziție, cea mai bună muzică și ponturi de petrecere a timpului liber, Răzvan Țirea.

Bianca Bucă îi așteaptă pe brașoveni și turiști să petreacă „weekend-ul împreună”, într-o broderie sonoră în care se împletesc sfaturi, povețe, modalități de petrecere a timpului liber, povești ale bunicii, modă și portrete de junior.

Patrimoniul cultural imaterial din ținutul Brașovului vă este adus de  Mihaela Bucur Cătălui, „Pe Ulița cu dor”, rubrica de tradiții, obiceiuri și folclor autentic.

Vocile sportului brașovean, recunoscute în marile competiții naționale și mondiale sunt aduse, pe 93,3 FM, în fiecare weekend de Adrian Susanu.

Hiturile momentului, dar și melodii consacrate de-a lungul timpului au încântat, noaptea, urechile ascultătorilor radio România Brașov FM, în emisiunea Transilvania by Night.

În doi ani de când emite în inima țării, postul Societății Române de Radiodifuziune a reunit experiențe profesionale diferite, care au plecat împreună la drum știind că acest post de radio aparține publicului, așa cum și noi datorăm aceluiași public privilegiul acestei călătorii unice.

„La împlinirea celor doi ani de emisie a Radio România Brașov FM, dorim ascultătorilor noștri sănătate și bucurie și să rămână cu fidelitate ascultătorii postului de la Brașov, pe 93,3 FM. La mulți ani, Radio România Brașov FM! La mulți ani, dragi ascultători!”, a spus managerul Radio România Brașov FM, Dorin Dușa.

Echipa Radio România Brașov FM nu ar fi completă fără colegii “din spatele microfonului”:

Adina Chirvasă, Camelia Vlad, Sorin Țârcă, Radu Simion, Dragoș Popa, Ruxandra Udrea.

Emil Simion, Valentin Blajovan, Florentina Aron, Alina Andor, Alin Cohai, Mircea Chiriță, Simona Dobre, Marinica Popa, Karina Olaru.

Monica Neacșu