Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

VIDEO. Percheziții la persoane bănuite de furt calificat, în Brașov și alte patru județe

Publicat: marți, 2 Martie 2021 , ora 8.46

În această dimineață, 82 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, cu sprijinul a 54 polițiști din Bacău, Vrancea, Botoșani și Suceava, alături de luptători ai Serviciilor pentru Acțiuni Speciale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează 23 de percheziții domiciliare, într-un dosar penal ce are ca obiect de cercetare săvârșirea infracțiunii de "furt calificat".

Perchezițiile se desfășoară pe raza județelor Brașov, Bacău, Vrancea, Botoșani și Suceava, la domiciliile și sediile comerciale ale persoanelor bănuite de comitere de furturi de componente auto (catalizatoare).

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Brașov, comisar de poliție Alina Ivan, cu această ocazie vor fi puse în aplicare 19 mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi conduse la sediul Poliției Brașov pentru audiere.

Activitățile se desfășoară cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi "Burebista" Brașov.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Percheziții la persoane suspectate de furt catalizatoare
Camelia Vlad