ACUM:
17.10
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Grădinița nr. 3B, de pe str. Carierei, trece în online. Două cadre didactice și o îngrijitoare, confirmate cu Covid-19

Publicat: marți, 9 Martie 2021 , ora 19.14
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Grădinița cu program normal nr. 3B, de pe str. Carierei, trece în online, după ce două cadre didactice și o îngrijitoare au fost confirmate cu Covid-19.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat astăzi hotărârea prin care a fost aprobată suspendarea activității didactice în unitate, care presupune prezența fizică la cursuri a micuților.

Astfel, procesul de învățământ poate continua în sistem online pentru următoarele 14 zile cel puțin.

Reluarea cursurilor care presupun prezența fizică în Grădinița cu program normal nr.3B, structură arondată Grădiniței cu program prelungit nr.3 Brașov, se va dispune prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov, la propunerea conducerii unității de învățământ.

Amintim că aceasta este a treia grădiniță din municipiul Brașov cu activitatea suspendată din cauza cazurilor de Covid apărute în rândul personalului, după Grădinița cu program prelungit nr. 1 și grădinița Disney.

Camelia Vlad