ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Făgărașul va forma viitori educatori pentru creșe

Publicat: miercuri, 31 Martie 2021 , ora 11.02
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Elevii făgărășeni care finalizează ciclul gimnazial vor putea opta, în anul școlar 2021-2022, pentru specializarea educator–puericultor, urmând ca orele de practică să aibă loc într-o creșă din municipiu.


Liceul Teologic „Sf. Constantin Brâncoveanu“ va avea astfel încă o clasă cu profil pedagogic, aprobată de Ministerul Educației și Inspectoratul Școlar Județean Brașov, potrivit unui comunicat din Partea Primăriei Brașov.


Noua clasă de liceu va avea 24 de locuri, iar înființarea acesteia este rezultatul colaborării autoritățile locale cu conducerea liceului.


Necesitatea înființării acestei clase cu profil pedagogic a apărut după ce Primăria Făgăraș a constatat lipsa personalului calificat din creșa coordonată de Direcția de Asistență Socială și în contextul în care urmează să devină funcționale alte două astfel de unități de învățământ în municipiu.

Camelia Vlad