ACUM:
15.05
Sens unic
Urmează:
16.00
Buletin de știri
Apoi:
16.03
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Opera Brașov revine în sală

Publicat: luni, 10 Mai 2021 , ora 19.46
Sursa foto Opera Brașov
Sursa foto Opera Brașov

Veste excelentă pentru iubitorii operei din Brașov! Spectacolele în sală se reiau sâmbătă, de la ora 18:30.

După 7 luni în care am fost nevoiți să stăm fizic departe de spectatori, iată ca sâmbăta aceasta, cu multă emoție, bucurie, dor și nerăbdare, ne vom putea revedea în sala noastră de spectacole, de pe strada Bisericii Române nr. 51”, a spus purtătorul de cuvânt al Operei Brașov, Cecilia Toma.


Artiștii Operei Brașov nu puteau reveni cu un spectacol cu titlu mai potrivit decât „Țara Surâsului”. 


Cu acest prilej vă invităm să luați parte la spectacolul cu opereta «Țara Surâsului» de Franz Lehár. Este o lucrare mai aparte în peisajul operetelor, în sensul ca ea nu are un final fericit, și se axează pe ideea că unele culturi pot coexista numai până la un anumit prag”, a adăugat Cecilia Toma.


Biletele pentru spectacolul cu opereta „Țara Surâsului” se pun în vânzare de miercuri, 12 mai, atât online, pe site-ul www.bilet.ro, cât și la sediul Operei.

Programul casierie este de luni până vineri între orele 10:00 și 17:00 și cu o oră înainte de începerea spectacolului, în cazul în care rămân bilete disponibile.

Prețul unui bilet este de 30 de lei, acces general.

Sorin Țârcă