Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Aproape 3.800 de persoane vaccinate la Brașov de echipele mobile, în ultima săptămână

Publicat: marți, 11 Mai 2021 , ora 11.45
Sursa foto Radio România Brașov FM
Sursa foto Radio România Brașov FM
Aproape 3.800 de persoane au fost vaccinate în județul Brașov, săptămâna trecută (în perioada 3-10 mai), în afara centrelor de vaccinare.

Potrivit datelor centralizate de DSP Brașov, echipele de vaccinare mobile au imunizat peste 2.500 de angajați din cadrul a 35 de companii private, la sediile acestora, circa 126 de persoane care provin din centrele rezidențiale și de dializă, precum și persoane fără adăpost, iar alte peste 260 de persoane, în Penitenciarul Codlea. 

În cadrul evenimentului „Liber în Europa” organizat în data de 9 mai în Piața Sf. Ioan din municipiul Brașov s-au vaccinat 420 de persoane, iar la maratonul de vaccinare de la Castelul Bran au fost imunizate 252 de persoane. 

În această săptămână a fost demarată acțiunea de vaccinare la sediile și punctele de lucru ale marilor firme, cu peste 100 de angajați, conform DSP Brașov.
Camelia Vlad