Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Charlie Ottley și muzicianul Mihai Toma au lansat, în direct, piesa "Edge of Bucegi" la Radio România Brașov FM

Publicat: vineri, 14 Mai 2021 , ora 16.11

În premieră, în România, jurnalistul britanic Charlie Ottley și muzicianul Mihai Toma au lansat, în direct, piesa "Edge of Bucegi" la Radio România Brașov FM.

Piesa am scris-o stând în jurul focului. Mihai a creat câteva acorduri și eu am început să cânt. Nici nu mă gândeam că o să ajungem aici. Pur și simplu am creat la liber, apoi am ascultat și reascultat piesa și sună bine - o piesă evocativă a locului în care eram și a vibrației munților Bucegi”, a spus Charlie Ottley.

După ce muzica sa a apărut în celebrele albume Buddha Bar, iar artiști precum Smiley, Marius Moga sau Loredana Groza l-au dorit în proiectele lor, fiind și cel care a remixat compozițiile celebre ale lui George Enescu chiar la festivalul cu același nume, Mihai Toma are acum colaborări muzicale cu celebrul jurnalist britanic Charlie Ottley.

E o mentalitate - ori el e așa, ori străinii au mai mare încredere în ei, ori mai mare putere de convingere, ori noi îi ascultăm mai mult pe cei din exteriorul țării decât pe noi înșine - dar Charlie a reușit să convingă mai mulți oameni de aici din România să găsească finanțare, să creeze aceste filme, să le promoveze, să facă 5 filme despre România, plus o serie de 9 episoade”, a spus Mihai Toma.

Acum, cei doi se gândesc la un posibil album inspirat de frumusețea României.

Cei doi au povestit, în exclusivitate, despre proiectul lor muzical, în cadrul unui interviu acrodat colegei noastre Bianca Bucă pentru emisiunea Pulsul Zilei.


Bianca Bucă