ACUM:
21.00
Rockada de seară
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ludovic Orban, în vizită la Aeroportul Internațional Brașov

Publicat: vineri, 28 Mai 2021 , ora 16.35
Sursa foto: SRR
Sursa foto: SRR
Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, se află astăzi la Brașov. Prima oprire a fost la Aeroportul Internațional Brașov, alături de președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, pentru a vedea stadiul lucrărilor.

În conferința de presă susținută la sediul partidului liberal din Brașov, Ludovic Orban a declarat că susține toate proiectele demarate în județul Brașov, multe pe infrastrutura de transport. Acesta a menționat că, practic, toate proiectele importante pentru Brașov în ce privește infrastructura rutieră, pe care le-a inițiat sau sprijinit în calitate de premier, "se derulează cu viteză maximă".

Totodată, fostul prim-ministru a menționat proiectul Sălii Sporturilor, preluat de Compania Națională de Investiții și legătura feroviară între municipiul Brașov și aeroport, situat în Ghimbav, investiție inclusă pe lista proiectelor propuse a fi finanțate prin PNRR.

Ludovic Orban își va încheia vizita de la Brașov după o întâlnire cu primarii liberali din județ, pentru a discuta despre problemele cu care aceștia se confruntă în comunitățile lor și despre cum ar putea fi sprijiniți de la nivel național.
Camelia Vlad