ACUM:
21.00
Rockada de seară
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Acces gratuit pentru copii la Zoo Brașov și Centrul de Agrement din Poiana, de 1 iunie

Publicat: duminică, 30 Mai 2021 , ora 9.28
Sursa foto: SRR
Sursa foto: SRR

În 1 iunie, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, copiii vor avea acces gratuit la activități organizate la Grădina Zoologică Brașov și la Centrul de Agrement și Divertisment Poiana Brașov.

Administratorii Zoo Brașov le-au pregătit copiilor 8 ore de distracție, între orele 11.00 și 19.00, timp în care vor putea să admire și să afle lucruri interesante despre animale și preocupările lor, direct de la cei care se ocupă cu multă pasiune de ele, vor face desene pe asfalt, se vor putea juca șotron, baba oarba, rațele și vânătorii, elastic și multe alte jocuri.

Intrarea este gratuită pentru copiii de până la 14 ani. Totodată, Grădina Zoologică va fi deschisă și luni, 31 mai, pentru a le da posibilitatea turiștilor și brașovenilor care au un weekend prelungit să o viziteze, deși programul Zoo Brașov este de marți până duminică.

Și Centrul de Agrement din Poiana Brașov le-a pregătit multe surprize micilor brașoveni, între 4 și 14 ani, care vor avea acces gratuit la toate activitățile centrului. Ei vor putea exersa aruncarea bilelor de bowling, pe cele 8 piste profesioniste, vor putea juca biliard, pe cele 3 mese, tenis de masă, unde vor avea la dispoziție 4 mese, vor putea face escaladă, vor juca minigolf sau șah și vor putea utiliza simulatoarele și jocurile electronice pe care le are acest centru.

Programul dedicat copiilor va fi între 12.00 și 17.00.

Camelia Vlad