Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Agresiune la Peștera Laptelui din masivul Postăvaru?

Publicat: luni, 31 Mai 2021 , ora 12.31
foto: Salvamont Poiana Brașov
foto: Salvamont Poiana Brașov

Salvamontiștii brașoveni au fost solicitați noaptea trecută să intervină în cazul unei agresiuni petrecute la Peștera de Lapte, din masivul Postăvaru. Potrivit informațiilor oferite la 112, o persoană a fost înjunghiată în zona gâtului. O echipă formată din salvamontiști, jandarmi montani, polițiști și angajati SMURD s-a deplasat la locul evenimentului, unde a găsit victima în vârsta de 23 de ani, cu o hemoragie masivă. După ce i s-a acordat primul ajutor, aceasta a fost coborâtă, iar o ambulanta a transportat-o mai departe, către unitatea spitalicească.

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Poiana Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violente și zădărnicia combaterii bolilor, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov în care se va propune solutie legala la finalizarea anchetei", a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent principal Nadia Olaru.

Peștera de Lapte se află pe unul din traseele montane din Munții Postăvaru, cu acces dinspre Brașov și dinspre Poiana Brașov.

Sorin Țârcă