ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Își doresc sau nu brașovenii pasaj hobanat în cartierul Tractorul? Puteți răspunde la această întrebare într-o dezbatere online, joi

Publicat: miercuri, 9 Iunie 2021 , ora 13.30
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov

Își doresc sau nu brașovenii pasaj hobanat în cartierul Tractorul? La această întrebare vor putea răspunde cetățenii în cadrul unei dezbateri online, organizată de Municipalitate, joi, de la ora 15.00 pe platforma Zoom.

Proiectul presupune construirea unui pasaj hobanat care să facă legătura între Bld. Gării, zona dintre Sala Sporturilor și terenurile de tenis, și cartierul Coresi Avantgarden, pe str. Tudor Arghezi, în apropierea intersecției cu str. Camil Petrescu. Finanțarea poate fi asigurată doar din bugetul local, iar valoarea investiției este estimată la aproape 268.000.000 de lei, au precizat reprezentanții Municipalității.

Potrivit proiectului, pasajul va avea lungimea totală de 220 de metri, cu 4 deschideri, amplasate simetric față de pilonul central. Lățimea totală a podului este de 26.50 de metri, cu 4 benzi de circulație (câte 2 pe sens), dar și cu 2 piste pentru biciclete și 2 trotuare pietonale. De asemenea, pentru accesul pe pasaj al pietonilor, cicliștilor și în mod special al persoanelor cu dizabilități au fost prevăzute 2 ascensoare pe partea dreapta, în fața clădirii Poștei și în apropierea intersecției pasajului cu strada Turnului.

Cei care au întrebări sau care doresc să își spună opinia în legătură cu acest proiect, se pot înscrie pentru întâlnirea online pe site-ul primăriei, brasovcity.ro, secțiunea Dezbateri publice.



Radio România Brașov FM