ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Lansare muzicală folk, în atmosfera anilor ‘80 – ’90

Publicat: vineri, 11 Iunie 2021 , ora 11.14
Sursa foto: Facebook / George Nica
Sursa foto: Facebook / George Nica

Muzică, dragoste și delicii, într-un ambient al anilor ‘80 – ’90. Nu, nu este vorba despre atmosfera dintr-un film, ci despre o lansare muzicală inedită, ce se va desfășura vineri seara, într-un spațiu neconvențional.


Soții Corina și George Nica au decis să își lanseze primul lor album.


Cunoscuți pentru pasiunea lor pentru folk, cei doi fac parte dintr-un proiect inedit care va oferi publicului brașovean seri de neuitat după cum ne-a spus Corina Nica:

”Suntem bucuroși să oferim ceva frumos publicului, dorim să lansăm primul nostru album, un album al <<Cântecelor de dragoste>>. Noi am intrat într-un proiect minunat cu toți folkiștii brașoveni, se numește Caravana Folk. Vom avea mai multe concerte în Brașov și în toată țara și avem de dăruit multă muzică bună.Veniți la evenimentele de folk pentru că acolo este multă prietenie, multă emoție și dragoste!”, a spus Corina Nica.

În această seară, brașovenii sunt invitați la o altfel de lansare în cadrul căreia ritmurile dragostei se vor îmbina perfect cu deliciile culinare, dar vor putea să se reîntoarcă și în timp, nicăieri în altă parte decât într-o ceainărie brașoveană care și-a transformat curtea într-o sufragerie a anilor ‘80 – ’90 cu tot cu peștele din sticlă și mileuri.


Despre atmsofera lansării ne povestește și Gabriela Crăciun, gazda evenimentului:


”Privighetoarea casei noastre, Corina Nica împreună cu soțul ei George ne vor încânta ore bune pentru că vom rămâne aici până în jurul orei 22.00. Și cum muzica bună merge și cu o mâncare bună și cu vin bun, am pregătit și partea de cină. Pentru că la noi, vinerea e zi de pește, am pregătit și orez cu fructe de mare. Oamenii care ne trec pragul spun că aici e ca acasă, acasă în anii ‘80 – ’90. Avem mobilier din lemn masiv, la noi nu prea găsești două, trei scaune la fel, la fel e și vesela. Avem și peștele din sticlă și macrame”
, a precizat Gabriela Crăciun.


Seara de folk a Cântecelor de dragoste și lansarea primului album al soților Corina și George Nica se va desfășura începând cu ora 18.00 pe strada Roșiorilor nr. 33.

Bianca Bucă