Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașovul are o nouă sală de sport, lângă stadionul Metrom

Publicat: vineri, 11 Iunie 2021 , ora 13.29
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov

Brașovul are o nouă sală de sport, lângă stadionul Metrom.


Începută în 2008 de guvern, investiția a fost abandonată până în 2019, când a fost reluată de Primăria Brașov. Acum, clădirea dispune de 4 vestiare pentru sportivi, unul pentru arbitri, spații pentru oficiali, sală de ședințe, tribune cu 180 de locuri și tot ce are nevoie o asemenea bază sportivă.


Este o sală multifuncțională, o sală pe care astăzi mă bucur să o inaugurăm alături de junioarele noastre, campioanele de la Naționalele de handbal”, a spus viceprimarul Sebastian Rusu.



Junioarele 1 de la Corona, proaspăt încoronate cu titlul de campioane naționale la această categorie de vârstă, au fost primele care au făcut un antrenament în noua sală, sub conducerea antrenoarei Mihaela Seifer Ciubotaru.



Primăria își propune să facă mai multe investiții în sport în perioada următoare.


În derulare avem proiectul de la Stadionul Carpați care este o bază mai amplă. Suntem în faza de obținere a ultimelor avize, astfel încât să putem începe lucrările în această vară. Estimăm că, în următoarele două luni, vor fi demarate lucrările acolo. Pe de altă parte există mai multe proiecte și elemente de infrastructură sportivă pe care încercăm să le rezolvăm din punct de vedere juridic pentru a putea să demarăm investițiile”, a spus primarul Municipiului Brașov, Allen Coliban.


Allen Coliban spune că face referire la stadionul ICIM și întreaga bază sportivă de aici, stadionul Tineretului și stadionul Municipal.

Sorin Țârcă