Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Opt trenuri vor circula, zilnic spre mare, de la Brașov la Constanța

Publicat: duminică, 13 Iunie 2021 , ora 12.55
Sursa foto: SRR
Sursa foto: SRR

Opt trenuri vor circula, zilnic spre mare, în această vară, de la Brașov la Constanța. Cel mai rapid dintre acestea va face doar 4 ore și 20 de minute, cu opriri doar la Predeal și București Nord.

În aceste condiții, vom putea ajnge pe litoral mult mai repede cu trenul, în comparație cu timpul făcut cu mașina.

Trenul pleacă de la Brașov la ora 7 și 5 minute și ajunge la Constanța la 11 și 25 de minute, cu puțin înainte de ora de check-in. Mai mult, între București și Constanța vor fi 20 de trenuri pe zi, iar unele dintre acestea vor face chiar mai puțin de două ore, mai exact 118 minute. Problema cea mare este pentru cei care doresc să ajungă în stațiunile din sudul litoralului.

In schimb, de la Constanța la Mangalia, cel mai rapid tren face o oră și 20 de minute, iar la cel mai rapid dintre trenurile care fac legătura între București și Constanța, călătorii sunt nevoiți să aștepte nu mai puțin de două ore și jumătate în gara Constanța, pentru schimbarea locomotivei!

Radio România Brașov FM