ACUM:
12.10
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Polițiștii brașoveni, la datorie de Rusalii

Publicat: vineri, 18 Iunie 2021 , ora 15.43
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

700 de polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Brașov vor fi la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, în perioada Rusaliilor.


Potrivit IJP Brașov, este vorba despre echipe mixte formate din polițiști din structurile de ordine publică, de investigații criminale, de poliție rutieră și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov.


Astfel, polițiștii brașoveni vor acționa în cadrul dispozitivelor instituite la nivelul întregului județ, zilnic, cu peste 170 de forțe de ordine și 100 de autospeciale. Pentru prevenirea faptelor antisociale și intervenția la evenimente, în această perioadă, vor fi organizate peste 310 patrule de siguranță publică”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, agentul principal Nadia Olaru.

Agenții de la Rutieră vor fi și ei la datorie și vor veghea la respectarea regulilor de circulație, iar polițiștii de la Transporturi vor efectua controale în trenuri și stații de cale ferată pentru asigurarea unui climat de siguranță. 

Sorin Țârcă