Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Opera Brașov încheie stagiunea cu „Vânzătorul de păsări”

Publicat: marți, 22 Iunie 2021 , ora 15.24
Sursa foto: Opera Brașov
Sursa foto: Opera Brașov

„Vânzătorul de păsări” de Carl Zeller, este spectacolul cu care Opera Brașov încheie stagiunea de spectacole 2020 - 2021. O stagiune care s-a desfășurat mai mult în online, dar în care, pe final, publicul a putut reveni în sală.


Ultimul spectacol al stagiunii este programat sâmbătă, de la ora 18.30.


Este o comedie cu accente romantice ce se desfășoară în Renania secolului al XVIII-lea, avându-i în centru pe îndrăgostiții Adam, vânzător ambulant de păsări, și Cristina, poștărița satului. Opereta excelează prin bogăția melodică, frumusețea și marea expresivitate a unor arii, izbutite momente comice, orchestrația fluentă, adecvată caracterului folcloric al muzicii”, a spus purtătorul de cuvânt al instituției, Cecilia Toma.


Prețul biletelor este de 30 de lei. După acest eveniment, artiștii Operei nu iau vacanță. Se pregătesc de stagiunea estivală, ce va avea loc în Piața Sfântul Ioan.

Adina Chirvasă