ACUM:
20.00
Radiojurnal
Urmează:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Apoi:
21.00
Rockada de seară

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Zeci de susținători ai echipei de fotbal SR Brașov protestează în fața Primăriei Brașov (VIDEO)

Publicat: joi, 24 Iunie 2021 , ora 17.46
Sursa foto: SRR
Sursa foto: SRR

Zeci de susținători ai echipei de fotbal SR Brașov protestează pașnic, la această oră, în fața Primăriei Brașov.

Fanii stegari nu sunt de acord cu noul proiect fotbalistic FC Brasov Steagul Renaste, echipa care va evolua în liga secundă. Suporterii formatiei SR Brasov sunt supārati ca nu au fost chemati la discutii de primarul Allen Coliban atunci cand s-a decis înfiintarea noii asociatii sportive.

''Dorim și sperăm să primim în același timp și răspunsurile pe care le-am cerut primăriei: să ne facă invitația oficială și prezentarea proiectului lor. Solicitarea noastră este deja înaintată primarului, în scris, de marți seara. Momentan, nimic. Suporterii stegari vor să vadă totul pe hârtie și asumat, sunt sătui de vorbe goale și negocieri fără urmări legale. Ceea ce se face acum nu este corect nici față de stegari, nici față de fotbal în general. Noi nu am cerut să aterizăm în Liga 2, o puteam face demult cu Angelescu, din 2018. Nici să trăim doar din bani publici. În același timp nu este corect nici să avem concurență neloială între un club finanțat exclusiv prin eforturi private ale brașovenilor și un club bugetat integral de autoritățile locale. Doar din orgoliu sau alte interese.'' au declarat organizatorii acțiunii.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Radio Romania Brașov FM