ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Alegeri parlamentare, duminică, în Republica Moldova. La Brașov, se va putea vota la Casa de Cultură a Studenților, din Memo

Publicat: joi, 8 Iulie 2021 , ora 15.36
Sursa foto: arhivă / MAE
Sursa foto: arhivă / MAE

Duminică, moldovenii din Republica Moldova, dar și din Diaspora sunt chemați, din nou, la urne.


Vor fi alegeri parlamentare, anticipate după ce, în luna aprilie, Curtea Constituțională a recunoscut dizolvarea Parlamentului la inițiativa președintelui țării, Maia Sandu.


La Brașov, moldovenii își pot exercita dreptul la vota la secția din Casa de Cultură a Studenților, din Complexul Memorandumului.


Instituția Prefectului Județului Brașov a acordat asistența solicitată de Ambasada Republicii Moldova în România, făcând demersuri pentru amenajarea și dotarea secției de votare cu materiale și echipamente necesare bunei desfășurări a procesului electoral, precum și pentru asigurarea măsurilor de protecție pe toată perioada funcționării acesteia”, a spus purtătorul de Cuvânt al Prefecturii Brașov, Alexandru Ganea.


Secția de vot se va deschide la ora 7.00 și se va închide la 21.00.

Adina Chirvasă