Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ce poți face astăzi, zi caniculară, în Brașov?

Publicat: sâmbătă, 10 Iulie 2021 , ora 11.30
foto: Radio România Brașov FM
foto: Radio România Brașov FM

Sunt peste 30 grade C și astăzi, 10 iulie, în Brașov, un motiv în plus pentru petrecerea timpului liber în afara locuințelor. Am făcut o selecție a evenimentelor la care putem participa astăzi.

Avem invitație la un festin culinar, "La plăcinte, înainte!", în zona Lacului de Agrement Noua, unde putem savura preparate delicioase cu gust de… copilărie.

Mai pe seară, în Piața Sf Ioan va avea loc un concert simfonic estival - "360 de ani de muzică în 3600 de secunde" - concert susținut de violonistul Florin Ionescu-Galați de la Filarmonica Brașov, începând cu ora 19.00. Să nu uităm că Filarmonica sau Opera Brașov sunt prezente acolo la fiecare final de săptămână cu evenimente speciale.

Tot în această seară avem ocazia să râdem în hohote datorită a doi comedianți, Dan Țuțu și Cristian Manolescu, la un spectacol de Stand-up Comedy într-o grădină de vară din Centrul Civic al Brașovului.

Pentru cei care preferă ritmuri contemporane, unul dintre cei mai iubiți artiști ai momentului revine la poalele Tâmpei. The Motans vă invită să fredonați piese cunoscute precum "Înainte Să Ne Fi Născut" sau "Insula". Concertul va avea loc într-un club brașovean, de la ora 21.30.

La această oră (11.45), la Sanatoriul de Nevroze Predeal se desfășoară un concert susținut de artistul Gheorghe Iovu, "Cântec pentru suflet", la care se poate participa și online, gratuit. Concertul se încheie la ora 13.00.

Toate aceste evenimente pot fi ocazii de bună dispoziție dacă nu ați ales să vă relaxați în natură, prin plimbări la munte sau la un grătar la iarbă verde.

Camelia Vlad