ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Camere la munte, nou proiect demarat la Vama Buzăului (AUDIO)

Publicat: miercuri, 21 Iulie 2021 , ora 9.55
Sursa foto: Facebook / Primăria Comunei Vama Buzăului
Sursa foto: Facebook / Primăria Comunei Vama Buzăului
Turiștii sunt încurajați să participe și la activitățile specifice unei gospodării din Vama Buzăului, cum ar fi hrănirea animalelor sau pregătirea preparatelor culinare locale, a spus primarul comunei, Tiberiu Chirilaș

"Camere la munte" este noul proiect demarat ieri în Vama Buzăului, care va facilita închirierea în scop turistic a maximum 5 camere aflate în incinta gospodăriilor din localitate, a anunțat consilier în cadrul Autorității Naționale pentru Turism, în Reprezentanța Teritorială de Promovare Turistică Brasov, Roxana Niculescu.


Camerele sunt codificate de la 1 la 3 flori de colț, după un regulament propriu, conceput în concordanță cu particularitățile și specificul zonei.

Proiectul "Camere la munte" are menirea de a dezvolta în mod sustenabil capacitatea de cazare a zonei, impunându-se în continuarea succesului înregistrat de proiectul "Gastro local", care a creat în Vama Buzăului o rețea de puncte gastronomice locale, devenită un exemplu de bune practici pentru întreaga țară (audio atașat).

Camelia Vlad