Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

15 Noiembrie – Ziua Revoltei Anticomuniste de la Brașov. Decretul a fost semnat de președintele Klaus Iohannis, joi

Publicat: joi, 22 Iulie 2021 , ora 15.29
Sursa foto: AGERPRES / RADOR
Sursa foto: AGERPRES / RADOR
Președintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de promulgare a Legii pentru declararea zilei de 15 Noiembrie ca Ziua Revoltei Anticomuniste de la Brașov din 1987, informează AGERPRES.


Reamintim că, proiectul de lege a fost adoptat, de Camera Deputaților, la data de 23 iunie, cu 290 de voturi „pentru” și o abținere.


Parlamentul, președintele României, Guvernul, autoritățile administrației publice centrale și locale, structurile asociative neguvernamentale interesate organizează manifestări prilejuite de comemorarea zilei de 15 noiembrie ca Ziua Revoltei Anticomuniste de la Brașov din 1987, prevede proiectul.


Fondurile necesare pentru comemorarea diverselor evenimente ale Revoltei Anticomuniste de la Brașov din 1987 pot fi asigurate și din bugetele locale sau din bugetul autorităților și instituțiilor publice.




Radio România Brașov FM