Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Pandemia nu a afectat unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Râșnov

Publicat: marți, 3 August 2021 , ora 13.58
Sursa foto: Dino Park Râșnov
Sursa foto: Dino Park Râșnov

În ciuda restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, nu toate obiectivele turistice din județul Brașov au avut de suferit. Reprezentanții parcului cu dinozauri de la Râșnov anunță că au avut încasări de peste 5,4 milioane de lei, în prima jumătate a acestui an.


Dino Parc s-a apropiat de valorile celui mai bun an din istorie, 2019, atunci când încasările în primele șase luni au depășit 5,5 milioane de lei. De la deschiderea din iunie 2015 și până în prezent, la parcul cu dinozauri din Râșnov au ajuns peste 2 milioane de vizitatori.


Vreau să vă spun că foarte multele mesaje primite de la micii noștri fani, cărora le era dor de Dino Park, ne-au responsabilizat și mai tare și ne-au determinat să mergem înainte cu investițiile pentru a adăuga noi atracții în parc”, a spus managerul Adrian Apostu.

La Dino Parc Râșnov sunt expuși unii dintre cei mai mari și impresionanți dinozauri care au fost descoperiți până acum în lume, printre care se numără și un gigant de 45 de metri lungime.


„Anul acesta am reușit să aducem cel mai înalt dinozaur care a existat vreodată, care are înălțimea a două girafe suprapuse și pe care l-am expus în premieră aici, la noi în parc”, a adăugat Adrian Apostu.


De la deschidere și până acum, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei și-a dublat suprafața, ajungând la 3,5 hectare și peste 100 de dinozauri atestați științific.






Radio România Brașov FM