ACUM:
12.10
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Interviu cu Tudor Chirilă despre concertul "Neconvențional", la Radio România Brașov FM (AUDIO / VIDEO)

Publicat: miercuri, 4 August 2021 , ora 13.10
Sursa foto: captură video / Youtube
Sursa foto: captură video / Youtube
Interviul integral cu Tudor Chirilă, la Radio România Brașov FM
Despre concertul din acest weekend de la Rupea, despre revenirea la normalitate, în pandemie dar și despre afinitatea artistului pentru Transilvania a vorbit, în această dimineață, Tudor Chirilă, la Matinalul de la Radio România Brașov FM cu Bogdan Cârstea (audio atașat).


La finalul acestei săptămâni trupa Vama ajunge la Rupea, cu un concert „Neconvențional”, după cum ne-a spus chiar Tudor Chirilă:


„Este un concert pe care l-am gândit și adresat brașovenilor dar într-un loc unde pentru noi este o cântare neconvențională. Vrem să creăm o micro-comunitate de o zi: nu este important doar concertul ci este important și ce se întâmpla pâna la el. Activitățile din proximitatea concertului sunt trecute deja pe site-ul nostru. Am gândit un fel de micro-festival din dorința de a veni în întâmpinarea oamenilor care acum ar vrea să trăiască experiențe multiple”.


Oamenii vor sa trăiască repede, sa trăiască mult și să trăiască tot, în aceasta perioadă, a subliniat Tudor Chirilă. Trupa Vama vrea să își cunoască publicul, prin intermediul acestei experiențe, iar scena va fi deschisă și artiștilor „în devenire”.


Scena de la Rupea o deschidem și o punem la dispoziția oricărui artist la început care vrea să se exprime într-un fel. Dacă vrei să vii cu o chitară, te cablăm acustic și poți să cânți în fața oamenilor până la concert și chiar ne-ar plăcea să rămânem după probe cu cei care vor să discute despre un viitor în muzică sau care sunt provocările acuma”, a adăugat Tudor Chirilă.


Spectacolul de la Rupea va avea loc sâmbătă la ora 21.00, însă fanii trupei sunt invitați, începând cu ora 16:00, să participe și la activitățile programate în cetate.

Cel mai nou videoclip al trupei Vama, aici:




Radio România Brașov FM