ACUM:
21.00
Rockada de seară
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cea mai căutată formă de turism! Cazare gratuită, în orice zonă a României! (AUDIO)

Publicat: vineri, 6 August 2021 , ora 10.52
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sunt însă și multe persoane care se tem să apeleze la această formă de turism

V-ați imaginat vreodată că puteți merge în vacanță fără să plătiți cazarea? Acest lucru este realitate și în România.


Programul “Cazare la schimb” vă oferă șansa să aveți parte de o vacanță de neuitat, cu un buget redus. De acest lucru a profitat Mariana Stroie, din zona Rupea. A petrecut o săptămână în Bucovina, cu cazarea gratis, iar luna aceasta va primi, la Rupea, familia la care a fost.


Aerul de munte, cazarea, obiceiurile, mâncarea tradițională, ospitalitatea oamenilor, zona, toate m-au făcut să mă simt minunat. Totul se bazează pe încredere și pe comunicarea dintre cele două familii. A fost o experiență minunată și o să o mai repet. Este o formă de turism care aduce mari beneficii și nu dă bătaie de cap”, ne-a spus Mariana Stroie.



Sunt însă și multe persoane care se tem să apeleze la această formă de turism: “E ciudat rău de tot”, “Cum să las eu locuința mea? e imposibil”, “În ziua de astăzi, nu”, ne-au spus câțiva brașoveni (audio atașat).

Pe o rețea de socializare există, deja, un grup care se numește “Cazare la schimb” care are aproape 6.000 de membri. Cei care au înființat acest grup iau în calcul, în viitorul apropiat și un schimb internațional de cazări.

Radio România Brașov FM