ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Case cuprinse de flăcări în comuna Hărman

Publicat: sâmbătă, 7 August 2021 , ora 9.53
foto: ISU Brașov
foto: ISU Brașov

Pompierii brașoveni intervin la această oră (sâmbătă, 7 august, ora 9.40) pentru stingerea unui incendiu iscat la o casă din comuna Hărman și care s-a extins la locuințele din apropiere.

Reprezentantul ISU Brașov, Dan Colniceanu, a precizat: "În jurul orei 8.50 am fost anunțați despre producerea unui incendiu la un grup de locuințe, pe str. Tudor Vladimirescu din comuna Hărman. Incendiul a pornit de la un garaj după care s-a propagat rapid la două locuințe și două anexe din vecinătate. Intervenția este în dinamică. Incendiul se manifestăcu flacăra deschisă, fiind localizat la momentul actual".

Incendiul a fost anunțat prin apel 112, iar la fața locului au fost direcționate patru autospeciale cu apă și spumă, o autospecială de salvare de la înălțime și un echipaj de prim ajutor SMURD. La intervenție participă și două autospeciale din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Prejmer.

Până în momentul de față, două persoane au fost asistate medical la față locului de către echipajul de prim ajutor. Acestea prezentau atac de panică, dar nu au nevoie de transport la spital, a adăugat sursa citată.

Camelia Vlad