Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Ai carte, ai parte!” - dezbateri, lecturi publice, spectacole de teatru, la Brașov

Publicat: miercuri, 11 August 2021 , ora 16.43
Reprezentant al organizatorilor, Alexandra Grancea
„Ai carte, ai parte!”. Acesta este cel mai nou proiect cultural și educțional de la Brașov, care va avea loc la sfârșit de săptămână, în Brașov.


În 13 și 14 august, în 5 puncte din oraș, copii, tineri, părinți și bunici sunt așteptați la conferințe, dezbateri, lecturi publice, spectacole de teatru. Toate organizate în jurul cărții și toate alături de nume cu rezonanță în viața culturală din țară: academicianul Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române, Adrian Cioroianu, fost ministru de externe și reprezentant UNESCO, Virgil Nițulescu, directorul Muzeului Național al Țăranului Român, actori precum Marcel Iureș, Manuela Hărăbor, Victor Rebengiuc sau Magda Catone (audio atașat).

Invitați la eveniment sunt și personaltăți culturale de peste hotare.

„El are o dimensiune internațională - avem personalități culturale care vin din Austria, din Republica Moldova și ne vor împărtăși în întâlnirile care vor avea loc din experiența culturală din țările lor”, a spus actorul George Custură.

Evenimentele se desfășoară la Prima Școală Românească, Foaierul Teatrului Sică Alexandrescu, Centrul Cultural Reduta și Esplanada din cartierul Răcădău.


Adina Chirvasă