ACUM:
19.00
Buletin de știri
Urmează:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Apoi:
20.00
Radiojurnal

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Drumul NATO”, dintre Voila și Cincu, va intra în reabilitare. Administrația județeană ia în calcul variante ocolitoare pentru satele de aici (AUDIO)

Publicat: joi, 12 August 2021 , ora 12.03
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov
Președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea

Drumul județean 105, de la Voila, până la limita cu județul Sibiu va intra în reparații. Pentru asta, administrația județeană caută, deocamdată, o firmă de specialitate care să elaboreze documentația tehnică.


Artera deservește și baza militară de la Cincu, iar șeful Consiliului Județean, Adrian Veștea, a precizat că sunt luate în calcul variante ocolitoare pentru satele Cincșor, din comuna Voila, și Cincu, comuna Cincu, pentru a scoate traficul greu (audio atașat). În ceea ce privește podul de peste râul Olt de la Voila, a fost eliminată varianta podului de pontoane, a adăugat Adrian Veștea.

Drumul NATO dintre Voila și Cincu are o lungime de peste 18 km, în județul Brașov, iar în Sibiu continua până în Agnita.

Adina Chirvasă