Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Astăzi începe a doua sesiune a examenului de Bacalaureat

Publicat: luni, 16 August 2021 , ora 7.24
foto: Radio România Brașov FM
foto: Radio România Brașov FM

Astăzi, 16 august 2021, debutează a doua sesiune a examenului de Bacalaureat, pentru cei care nu au putut participa la prima sesiune. 900 de candidați s-au înscris, în județul Brașov, pentru a susține una sau mai multe probe ale examenului care debutează azi, cu proba scrisă la Limba și literatura română.

Probele scrise vor fi susținute în patru centre de examen, dintre care trei în municipiul Brașov și unul la Făgăraș. În 17 august va fi proba obligatorie a profilului, iar în 18 august este proba la alegere, iar în 19 august este programată proba la limba și literatura maternă.

În perioada 23 - 31 august va fi făcută echivalarea și recunoașterea competențelor lingvistice și digitale. În 31 august, până la orele 12.00 vor fi afișate rezultatele iar cei nemulțumiți pot depune contestații, care vor fi rezolvate în perioada 1-3 septembrie.

Rezultatele finale vor fi afișate în 3 septembrie. La Brașov, în prima sesiune, 75,2% a fost rata de promovare.

Sorin Țârcă