ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

New Lanscapes, ultima reprezentație la Jazz Bastion 2021

Publicat: joi, 19 August 2021 , ora 11.23
foto: CJ Brașov
foto: CJ Brașov

În această seară se încheie "Jazz Bastion 2021", proiect cultural al Asociației Forums, cu un concert susținut de grupul New Lanscapes, cu Ana Maria Galea - voce și Daniel Csikos - pian.

Tinerii artiști propun o formula de îmbinare a poeziei cu jazz-ul, alături de actrița Larisa Dobrin și chitaristul Liviu Negru. Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Amintim că, începând cu 24 iunie, opt grupuri de jazz au concertat deja, în fiecare seară de joi, în curtea interioară a Bastionului Țesătorilor, transformat și în această vară într-un Bastion al Artiștilor.

Proiectul a fost cofinanțat de Consiliul Județean Brașov cu peste 48.000 de lei, în cadrul Programului județean pentru finanțarea nerambursabilă din bugetul propriu al județului Brașov a proiectelor culturale pe anul 2021.

Camelia Vlad