ACUM:
21.00
Rockada de seară
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

A început Târgul de Carte Gaudeamus, în Piața Sfatului

Publicat: miercuri, 25 August 2021 , ora 13.04
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Peste 30 de edituri participante, mii de volume, cele mai noi apariții editoriale, lansări de carte, muzică bună și târguri educaționale. De toate acestea vor avea parte atât brașovenii, cât și turiștii care ajung, de astăzi până duminică, în Piața Sfatului din Brașov, la Târgul de Carte Gaudeamus Radio România.

“Este oferta tradițională a târgurilor de carte Radio România și anume carte bună pentru toate vârstele și pentru toate gusturile. Sunt convinsă că editorii vor profita de această ocazie pentru a prezenta în direct multe titluri pe care nu au avut ocazia să le prezinte până acum decât poate în librării și online. Este și o zonă dedicată altor produse, cum ar fi muzica bună, pentru că suntem Radio România și promovăm muzica bună” a precizat Connie Chifor, organizatoarea evenimentului.

Despre importanța unui astfel de eveniment pentru cultura brașoveană și nu numai ne-a vorbit președintele de onoare al târgului, scriitoarea Elena Vieru:

“Eu sunt convinsă că oamenii cred în capacitatea cărții de a face minuni. Cartea are valențe terapeutice, oamenii au constatat asta mai ales în timpul pandemiei. Sunt sigură că vor profita, nu vor pierde ceea ce au învățat”, a spus scriitoarea Elena Vieru.

Primăria municipiului Brașov este partenerul Târgului de Carte Gaudeamus Radio România. Viceprimarul Flavia Boghiu a luat parte la deschiderea evenimentului:

“Putem spune că devine un eveniment cu tradiție în Brașov, un eveniment de referință pentru brașoveni. Sunt zilele în care brașovenii pot veni și găsi, aici, în inima orașului, cele mai interesante titluri, cele mai bune edituri și cele mai interesante evenimente", a spus viceprimarul Flavia Boghiu.

Târgul va fi deschis zilnic în intervalele orare 9.00 – 14.00 și 16.00 – 21.00. Iubitorii de carte și muzică pot consulta oferta și online, pe site-ul gaudeamus.ro.

Radio România Brașov FM