ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Gratis cu autobuzul prin oraș, pe durata Forumului Orașelor Verzi

Publicat: joi, 26 August 2021 , ora 15.47
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov

Pe durata Forumului Orașelor Verzi, brașovenii și turiștii vor putea circula gratuit cu mijloacele de transport în comun, timp de patru zile (9 - 12 septembrie).


Este normal, într-un eveniment care este dedicat sustenabilității de mediu să încurajăm transportul în comun și deplasarea cu mijloace de transport în comun. De aceea, pentru a veni în sprijinul brașovenilor și al celor care utilizează, în acea perioadă, autobuzele și troleibuzele RATBV, aceștia o vor putea face gratuit”, a spus viceprimarul Brașovului, Flavia Boghiu, la emisiunea Pulsul Zilei de la Radio România Brașov FM.

Brașovul are cea mai mare flotă de transport electric și își dorește să păstreze acest trend, pentru a deveni capitala verde a României.


Forumul Orașelor Verzi este cel mai mare eveniment de mediu din România, la care vor lua parte reprezentanți ai autorităților din România și din Europa. Unele dintre evenimente se vor desfășura sub înaltul patronaj al președintelui României, Klaus Iohannis.

Sorin Țârcă