ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Produsele alimentare și de igienă pentru cazurile sociale, distribuite de luni

Publicat: joi, 26 August 2021 , ora 16.09
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Distribuirea pachetelor cu produse alimentare și de igienă pentru persoanele defavorizate va începe de luni, 30 august.


Se vor distribui un număr de 493 pachete cu produse alimentare (făină, mălai, paste făinoase, ulei, conserve etc.) și același număr de de pachete cu produse de igienă (periuțe și pastă de dinți, săpun, șampon, detergent etc.).


Pachetele se ridică personal, de către cei îndreptățiți, de la sediul Direcției de Asistență Socială Brașov, din str. Panselelor, nr. 23, între orele 09.00-15.00, pe baza actului de identitate, după verificarea persoanei în lista de beneficiari și a semnării de primire pentru pachetul cu produse alimentare și pachetul cu produse de igienă.


La intrarea în instituție va fi efectuat un triaj epidemiologic, iar purtarea măștii de protecție și distanțarea socială sunt obligatorii.


De acest program pot beneficia persoanele cu venit minim garantat (numai titularii), familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei, sau persoanele/familiile aflate temporar în situații critice de viață (stabilite prin anchetele sociale și care se află în situații deosebite de vulnerabilitate, precum și persoanele care locuiesc în așezările informale).


Programul desfășurat de Primăria municipiului Brașov, prin Direcția de Asistență Socială, este finanțat din Fondul de ajutor european destinat celor mai defavorizate persoane, în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.



Detalii suplimentare, la DAS Brașov, la numărul de telefon 0368.469.995.
Radio România Brașov FM