ACUM:
15.05
Sens unic
Urmează:
16.00
Buletin de știri
Apoi:
16.03
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Foișoarele de pe Aleea de sub Tâmpa, reabilitate

Publicat: marți, 31 August 2021 , ora 16.55
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov

Foișoarele de pe Aleea de sub Tâmpa sunt în plin proces de reparații. Unul va fi reabilitat complet până vineri, iar cel de-al doilea va fi reparat și vopsit.


În prezent se lucrează la refacerea acoperișului unui dintre cele două foișoare. Acesta a fost afectat de un arbore, la începutul lunii august. La sesizarea rangerului de pe Tâmpa, Primăria, Regia Pădurilor Kronstadt și Salvamont Poiana Brașov au început demersurile pentru expertizarea construcției și procurarea materialului lemnos necesar. Astăzi, se pregătea montarea foliei anticondens, iar până vineri, dacă vremea va permite, va fi montată șindrila bituminoasă care va acoperi foișorul.


Lucrările sunt efectuate de firma care are contract cu Primăria pentru repararea și întreținerea mobilierului urban. Recent, a fost zugrăvit și apeductul din vecinătatea foișoarelor, tot în urma unor sesizări venite din partea cetățenilor.

Adina Chirvasă