ACUM:
21.00
Rockada de seară
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Situație fără precedent în administrația publică din Făgăraș

Publicat: joi, 2 Septembrie 2021 , ora 14.03
sursa foto: Primăria Făgăraș
sursa foto: Primăria Făgăraș

Primarul municipiului, Gheorghe Sucaciu, a anunțat că a început procedura de excludere din Consiliul Local a 10 edili, pentru că au lipsit nemotivat la 3 ședințe extraordinare convocate ieri și astăzi.

Este vorba despre consilierii locali PNL, USR PLUS, PSD și PRO România.

Primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu, susține că prin absența lor, consilierii blochează proiecte capitale pentru comunitate.

“Achiziționarea unor incubatoare pentru Spitalul Municipal Făgăraș, de construirea unei creșe. Am primit bani pentru achitarea lucrărilor pentru închiderea gropii de gunoi. Vorbim despre înființarea unui centru de zi pentru copiii cu probleme. Alt proiect de hotărâre foarte important se referă la înființarea unui serviciu pentru activitatea de piețe și târguri”, a spus Gheorghe Sucaciu.

Primarul susține că niciunul dintre cei zece consilieri locali nu și-a motivat în vreun fel absența de la cele trei ședințe.

Decizia de excludere a fost transmisă Prefecturii Brașov.

Radio România Brașov FM