ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Festival Medieval la Ghimbav

Publicat: miercuri, 8 Septembrie 2021 , ora 13.18

De vineri până duminică sunteți așteptați la Festivalul Medieval din orașul Ghimbav. Nu vor lipsi de la eveniment domnițele și cavalerii în costumele tradiționale, muzica, dansurile și teatrul, toate cu specific medieval.

Despre invitați ne vorbește primarul orașului Ghimbav, Ionel Fliundra: "Vom avea Trupa Coco, Vama în concert extraordinar care va avea loc duminică, de la orele 21.00. Vom avea din Chișinău invitați Plăieșii, care au fost ceruți de public. Va exista și un concurs de skandenberg, în incinta Bisericii Evanghelice. Am încercat să acoperim în aceste trei zile toate genurile de distracție"

În curtea interioară a Bisericii Evanghelice din Orașul Ghimbav, va fi organizată pe parcursul celor trei zile Tabăra Medievală, aceasta fiind formată din Ordinul Cavalerilor Paladini de Terra Medies și Mercenarii din Aserculis. Vor fi demonstrații de luptă, prezentarea costumațiilor medievale, ateliere interactive, jocuri și multe alte surprize.

Intrarea este liberă cu respectarea normelor sanitare în vigoare!

Marian Stoica