Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Conducere nouă la Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov

Publicat: joi, 9 Septembrie 2021 , ora 17.31

Începând cu data de 11 septembrie, Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov va avea un nou manager interimar. Actualul manager interimar, Dr. Nicușor Bîgiu, va fi înlocuit de Dr. Petru Iulian Ifteni, medic primar specialitatea Psihiatrie, doctor în medicină, șef de secție la Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov, profesor universitar și prodecan la Facultatea de Medicină a Universității "Transilvania".

Potrivit legii privind reforma în domeniul sănătății, numirea interimară a managerilor și membrilor comitetului director din cadrul spitalelor publice din subordine, se realizează prin act administrativ al Președintelui Consiliului Județean Brașov.

Potrivit administrației județene, la finele lunii august, la Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov a fost organizat concursul pentru ocuparea funcției de manager, însă procedura nu a putut fi finalizată prin ocuparea postului. În termenul stabilit pentru depunerea dosarelor de concurs a existat un singur dosar depus, care a fost respins deoarece nu a îndeplinit condițiile legale. Astfel, postul de manager a rămas în continuare vacant. Noul manager interimar, dr. Petru Iulian Ifteni, va ocupa acest post până la revocarea unilaterală din funcție sau până la ocuparea postului prin concurs, dar pe o perioadă nu mai lungă de 6 luni, a precizat sursa citată.

Camelia Vlad