ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

A început concursul pentru directorii de școli

Publicat: miercuri, 15 Septembrie 2021 , ora 9.10
foto: Arhiva Radio România Brașov FM / sugestiv
foto: Arhiva Radio România Brașov FM / sugestiv

A început concursul pentru ocuparea posturilor de directori de unități școlare. Disponibile sunt 175 de posturi de directori „plini”, la care se adaugă 81 de posturi vacante de directori adjuncți.

De asemenea, 6 unități au nevoie și de al doilea director adjunct. Concursul presupune trei etape. Prima începe chiar de astăzi, cu depunerea dosarelor, termenul limită fiind 26 septembrie. Cei care trec de această etapă vor intra în proba scrisă, în 15 octombrie, iar cei care promovează, mai au etapa interviului, între 15 noiembrie și 8 decembrie. Candidații care au promovat toate cele trei etape vor primi deciziile de numire în perioada 20-22 decembrie, dar aplicabile sunt din 10 ianuarie, practic din semestrul al doilea. Lista complete a posturilor vacante, actele necesare dosarului, bibliograbia pot fi accesate pe site-ul nspectoratului Școlar Județean – isjbrasov.ro.

Adina Chirvasă