ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Noaptea Cercetătorilor, vineri, la Brașov

Publicat: marți, 21 Septembrie 2021 , ora 10.49
Sursa foto: Facebook / Institutul de Cercetare - Dezvoltare al Universitatii Transilvania
Sursa foto: Facebook / Institutul de Cercetare - Dezvoltare al Universitatii Transilvania
Experimente inedite, știință interactivă, ateliere sau concursuri cu premii. La toate acestea veți putea participa vineri, 24 septembrie, la Institutul de Cercetare - Dezvoltare al Universității Transilvania (str. Institutului nr. 10).


Noaptea Cercetătorilor se va desfășura între orele 16.30 -21.30, iar organizatorii vă așteaptă și cu o mini expoziție cu animale rare în mărime naturală. Curioșii vor putea vizita, de asemenea, laboratoarele institutului și standurile special amenajate unde vor fi prezentați roboți mobili, imprimante 3D, drone, mașini de curse realizate de studenții universității și diferite echipamente de cercetare.


Intrarea la eveniment este liberă.


Noaptea Cercetătorilor este un eveniment anual, care se organizează în ultima zi de vineri din luna septembrie în peste 300 de orașe europene, pentru a sărbători cunoașterea, descoperirile și beneficiile cercetării.


Radio România Brașov FM