ACUM:
21.00
Rockada de seară
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ateliere de scriere creativă, la mall

Publicat: miercuri, 22 Septembrie 2021 , ora 11.16

Să-ți descoperi creativitatea prin intermediul operelor de George Bacovia, Liviu Rebreanu, Ștefan Baciu sau Nicolae Labiș. Este provocarea pe care o lansează cei de la Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov. Asta în cadrul a 10 ateliere de scriere creativă, ce vor avea loc la un mall din cartierul Tractorul.


Primul atelier începe joi, de la orele 12.30 și este coordonat de muzeograful Roxana Maria Cornea. Întâlnirile sunt parte din proiectul „De la Diaconul Coresi la poetul Ștefan Baciu”, ce presupune, în total, 24 de evenimente culturale, organizate în perioada septembrie – noiembrie.


Proiectul este derulat de către Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov și Muzeul Prima Școală Românească, alături de mallul din Tractorul. Este cofinanțat de municipalitate și Consiliul Județean Brașov.


Participarea la toate atelierele este liberă, dr este nevoie de înscriere prealabilă, la adresa casa.muresenilor@gmail.com.

Adina Chirvasă