Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Generația Tech – peste 400 de burse de formare în competențe digitale, pentru brașoveni

Publicat: miercuri, 22 Septembrie 2021 , ora 17.05
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Cursurile sunt intensive și se desfășoară exclusiv online, pe parcursul a 4 luni,

Peste 400 de burse pentru cursuri de formare în competențe digitale și în domeniul IT au fost oferite brașovenilor, cu ocazia startului Programului Național Generația Tech.


Potrivit primarul Allen Coliban, dezvoltarea acestei industrii ar putea însemna un progres important pentru orașul de la poalele Tâmpei.

„Sunt foarte multe competențe diferite pe care le oferă acest program care este unul foarte important pentru Brașov, pentru a ne solidifica poziția de centru important în IT-ul românesc”, a precizat Allen Coliban.

Bursele Generația Tech asigură experiența de formare în Competențe digitale, Digital marketing, Dezvoltare web - nivel începător sau intermediar, Java și FullStack Javascript.


Cursurile sunt intensive, se desfășoară exclusiv online, pe parcursul a 4 luni, după un program flexibil, și sunt susținute de mentori români practicieni în companii IT de renume (audio atașat).


Evenimentul marchează și inaugurarea Hub-ului de tehnologie din Brașov, gestionat de Digital Nation, împreună cu Agenția Metropolitană Brașov, hub care asigură un spațiu permanent de antrenare a comunității brașovene pentru aptitudinile viitorului.

Sorin Țârcă