Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Lucrările de la Aeroport continuă într-un ritm bun, potrivit autorităților

Publicat: vineri, 24 Septembrie 2021 , ora 13.29
Sursa foto: Facebook / Adrian Veștea
Sursa foto: Facebook / Adrian Veștea
Lucrările pe amplasamentul Aeroportului Internațional Brașov continuă într-un ritm bun, iar progresul lor este deja vizibil, a apreciat președintele CJ Brașov, Adrian Veștea.


Asocierea de firme care realizează șapte componente ale infrastructurii adiacente Aeroportului a mobilizat pe șantier echipe de muncitori care se ocupă de construirea următoarelor obiecte: clădire energetică, remiză PSI pentru pompieri, posturi de control acces, gospodărie de apă, parcare și drum de acces terminal spre drumul județean DJ 103 C, precum și drumuri tehnologice și rețele interioare de utilități.


Clădirea energetică și gospodăria de apă au structura finalizată, posturile de control au fundațiile turnate, drumul de acces spre terminal și drumurile tehnologice sunt deja conturate până aproape de așternerea straturilor superioare.


Totodată, se lucrează la parcare și se introduc tubulaturile pentru canalizare, alimentare cu gaz și energie electrică a întregului amplasament al Aeroportului.


Valoarea totală a contractului depășește 37 de milioane de lei.


Șeful administrației județene s-a declarat mulțumit de progresul lucrărilor și de modul cum antreprenorul gestionează acest șantier, având în vedere că de implementarea acestor obiecte depinde darea în funcțiune a terminalului de pasageri.

Camelia Vlad