Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Apa oprită în 5 localități din județ, miercuri

Publicat: luni, 18 Octombrie 2021 , ora 12.55
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Ca urmare a unor lucrări pe care le desfășoară Compania Apa în județ, cinci localități vor rămâne fără apă, miercuri, 20 octombrie.


Este vorba despre Bod Colonie, Hălchiu, Feldioara, Satu Nou și Hăghig. Intervalul orar estimat este 07.00 – 19.00, a precizat reprezentanta Companiei Apa Brașov, Alina Bălătescu.


Pentru ca locuitorii să nu rămână fără nicio sursă de apă, reprezentanții Companiei Apa le recomandă să-și facă din timp provizii de apă.

Cei care vor avea nevoie se vor putea alimenta și de la trei cisterne, care vor fi amplasate în trei dintre localitățile în care apa va fi oprită, în următoarele zone: Bod Colonie, str. Fabricii nr. 1; Hălchiu, în dreptul Primăriei; Feldioara, str. Brazilor nr. 7, la Dispensar.


Prin Programul Operațional de Infrastructură Mare a fost realizată aducțiunea de apă Stupini - Bod. Miercuri, 20 octombrie 2021, aceasta va fi cuplată cu o altă arteră existentă, Sânpetru - Bod - Feldioara. Cuplarea celor două rețele nu se poate face fără oprirea alimentării cu apă în zonă.

Sorin Țârcă