Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Trafic îngreunat. Se lucrează în giratoriul de la Onix (AUDIO)

Publicat: marți, 19 Octombrie 2021 , ora 14.40
Brașovenii se întreabă de ce a fost nevoie de aceste lucrări

Praf, claxoane și mașini care merg în coloană. Pe scurt, situația din giratoriul de la Onix, unde se lucrează la drum. Asfaltul a fost frezat, iar muncitorii au început încă de la primele ore ale dimineții lucrul.


Traficul s-a desfășurat cu dificultate mai ales la ora de vârf. Și nu a fost vreun polițist care să-l dirijeze. Senariul era identic și imediat după ora prânzului. Mai mult, undeva după giratoiu, un con de semnalizare zăcea răsturnat în mijloc de stradă (audio atașat).


Reprezentanții municipalității vin cu explicații și precizează că abia de joi se va circula normal.

Îmbrăcămintea asfaltică din zonă era deteriorată, astfel încât am fost nevoiți să intervenim, iar în noaptea aceasta și în noaptea viitoare - dacă vremea ne ajută - se va turna covorul asfaltic astfel încât de joi să se poată circula în condiții optime”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

Un alt hop în traficul de peste zi îl reprezintă și intervalul 4-5, când mulți dintre brașoveni încheie lucrul și se îndreaptă spre case.

Adina Chirvasă