ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Despre stil și eleganță cu Kristina Dragomir

Publicat: marți, 2 Noiembrie 2021 , ora 14.39
Sursa foto: Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului
Sursa foto: Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului
Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului din Piața Sfatului vă invită joi, la orele 17.00, să aflați, într-un cadru destins, despre tainele fabricării și purtării pălăriei de la artistul plastic și designerul Kristina Dragomir, doctor în arte vizuale.


Creațiile artistei cu reputație internațională sunt prezente în muzee, cât și în cele mai exclusiviste concept store-uri internaționale, fiind susținute și de patronajul Casei Regale din România. Ele au fost incluse în portofoliul Muzeului de Artă Contemporană din Chicago, au fost selectate în primele 50 Best Design Worldwide și acum completează ținuta mai multor staruri internaționale ca Lady Gaga, Elle Fanning, Katy Perry sau Rita Ora, fiind promovate și în cele mai importante reviste din lume ca: Vogue sau Vanity Fair.


Evenimentul are loc în cadrul expoziției temporare ”Pălăria – accesoriu, eleganță și mesaj în Brașovul interbelic”.


Participanții vor călători în timp, vor primi recomandări de stil și vor afla secretele în materie de modă ale starurilor internaționale ale momentului.


În zona de entertainment, participanții pot să probeze pălăriile create exclusiv pentru această expoziție de Kristina Dragomir, pălării inspirate din perioada interbelică.

Nucu Jalea