Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Parteneriat între Primăria Brașov și cea a comunei Sânpetru pentru realizarea unei șosele de legătură

Publicat: vineri, 5 Noiembrie 2021 , ora 14.15
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Autoritățile locale din Brașov și Sânpetru vor încheia un parteneriat pentru realizarea unui bulevard care să facă legătura între cele două localități.


Consilierii locali brașoveni au aprobat, astăzi, într-o ședință de îndată, acest proiect, iar acum, autoritățile din cele două localități vor încerca să obțină o finanțare nerambursabilă pentru crearea acestei șosele de legătură.


Valoarea proiectului depășește 100 de milioane de lei, iar lucrările presupun, practic modernizarea străzii Narciselor. Cu o lungime de aproape 3 kilometri, strada ar urma să fie lărgită cu încă două benzi de circulație, câte una pe fiecare sens de mers. În plus, tortuarele vor fi modernizate și va fi realizat chiar și un pasaj supra sau subteran pentru traversarea variantei ocolitoare a municipiului.

Radio România Brașov FM