Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ceremonie militară de 1 Decembrie, la Brașov. Accesul publicului va fi limitat, spun autoritățile

Publicat: miercuri, 24 Noiembrie 2021 , ora 16.36
Sursa foto: Facebook / Instituția Prefectului Județului Brașov
Sursa foto: Facebook / Instituția Prefectului Județului Brașov
Ziua Națională a României va fi sărbătorită printr-o ceremonie militară organizată de Instituția Prefectului și Garnizoana Brașov, miercuri, 1 Decembrie, în Piața Unirii, începând cu ora 10:00.


La eveniment vor participa prefectul județului, Mihai Cătălin Văsii, președintele Consiliului Județean, Adrian Ioan Veștea, primarul municipiului Brașov, Allen Coliban, comandanți de mari unități și unități din Garnizoana Brașov, veterani, cadre militare în rezervă și în retragere.


Ceremonia militară va fi asigurată de un detașament format din 3 plutoane de militari aparținând UM 01107 Brașov, Inspectoratului de Jandarmi Județean și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, iar ceremonia religioasă – de preotul militar al UM 01107 Brașov”, se arată într-un comunicat al Prefecturii.


Din cauza pandemiei, însă, accesul publicului în zona de desfășurare a ceremonialului va fi limitat, cu respectarea normelor de protecție în vigoare.


La ceremonialul dedicat sărbătoririi Zilei Naționale a României nu se vor depune coroane de flori, au mai precizat reprezentanții Prefecturii.


Radio România Brașov FM