Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Mai multe autobuze Transport Elevi din Răcădău, dar și trasee modificate pentru acces din Tractorul Nou

Publicat: joi, 9 Decembrie 2021 , ora 16.30
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov

De luni, în curele autobuzelor Transport Elevi – TE vor fi noi modificări, la solicitarea părinților. Unele curse vor avea noi stații de oprire pe parcurs, dar municipalitatea și RAT BV au decis să vină și cu alte măsuri.

„În Răcădău urmează să fie crescute numărul de autobuze și frecvența acestora, iar în Tractorul Nou urmează să se modifice traseele, astfel încât să poată deservi o zonă mai mare, și, mai mult decât atât, elevii din Tractorul Nou vor putea folosi transportul elevilor pentru a ajunge și la școlile 13 și 30. Încă de la începutul anului școlar am operat o serie de modificări în ceea ce înseamnă traseele și eficiența transportului elevilor, pe baza feedback-ului pe care l-am primit de la părinți, pe baza solicitărilor și pe baza analizelor interne. Acest fapt ne arată că transportul elevilor și-a dovedit eficiența în acest an, numărul celor care îl folosesc crescând de la, în medie, 100 de elevi pe zi, până la peste 500 de elevi în perioada aceasta ”, a spus viceprimarul municipiului Brașov, Flavia Boghiu.

În acest an, liniile TE au fost extinse de la 5, la 12 și a fost suplimentat și numărul de autobuze care intră pe aceste trasee.

Adina Chirvasă