Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Târgul de Crăciun din Brașov, apreciat de turiști și de comercianți (AUDIO)

Publicat: joi, 6 Ianuarie 2022 , ora 11.49
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Târgoveții au avut parte de cumpărători din toate colțurile țării noastre

„A fost obositor, dar suntem mulțumiți de încasări, a fost un târg reușit!”, așa au apreciat majoritatea comercianților activitatea din târgul organizat în Piața Sfatului din Brașov, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Unii au recunoscut că și-au triplat investiția din acest sezon. Au fost la mare căutare tarabele producătorilor locali, cu produse dintre cele mai variate, de la cele alimentare din carne, lapte și de patiserie, până la articole de îmbrăcăminte și bijuterii lucrate manual.

Târgoveții au avut parte de cumpărători din toate colțurile țării noastre, mai puțini străini, însă s-au bucurat mult de vizita brașovenilor, după cum ne-au mărturisit
(audio atașat).

Mai sunt trei zile până la închiderea târgului de Crăciun din acest sezon, astfel că
vizitatorii au încă timp să caute produsele preferate.

Este super. Îmi place bradul, turta dulce și căciulile blănoase”, ne-a spus o fetiță.

Parcă e mai frumos și decorurile sunt mai ample. Produsele deocamdată nu le-am gustat, dar arată bine”, a spus o localnică din Piața Sfatului.

Sunt aceleași tarabe cu aceleași produse de calitate”, a precizat altă brașoveancă.

Târgul de Crăciun a început la Brașov în 29 noiembrie și se va încheia în 9 ianuarie.

Luni (10 ianuarie) începe demontarea iluminatului festiv din cartiere și a celui din Centrul Istoric. Bradul din Piața Sfatului va rămâne aprins până în 16 ianuarie, potrivit reprezentanților Primăriei Brașov.

Camelia Vlad