ACUM:
12.10
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Avertizări ANM cod portocaliu și cod galben. Intensificări susținute ale vântului, la Brașov

Publicat: luni, 17 Ianuarie 2022 , ora 11.18
Sursa foto: ANM
Sursa foto: ANM

ANM a emis mai multe avertizări cod portocaliu și cod galben de vânt puternic și ninsori, valabile și pentru județul Brașov, până marți seara.

Potrivit meteorologilor, sudul județului se va afla sub cod portocaliu până mâine dimineață la ora 08.00. În zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură și local în Carpații Occidentali și în nordul Carpaților Orientali, vântul va sufla tare, cu rafale de peste 110...140 km/h. Va ninge viscolit, local mai abundent (15...25 l/mp), vizibilitatea va fi foarte redusă, iar zăpada troienită.

Alte 3 avertizări cod galben de intensificări ale vântului, valabile, etapizat, până marți la ora 20.00, au fost emise pentru întreg județul Brașov. Astfel, sunt așteptate intensificări ale vântului cu viteze cuprinse între 55...65 km/h și până la rafale de peste 110...140 km/h în zona montană înaltă.

Pe alocuri vor fi ninsori moderate cantitativ și viscol în zona de munte.

Sursa foto: ANM



Radio România Brașov FM