ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Alte 2 unități școlare urmează să intre în șantier. Se caută soluții pentru derularea cursurilor

Publicat: marți, 18 Ianuarie 2022 , ora 17.48
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Pe lângă Colegiul Tehnologic „Maria Baiulescu”, alte două unități școlare ar trebui să intre în șantier. De această dată, este vorba despre lucrări de conformare la normele ISU, la Colegiile „Aprily Lajos” și „Grigore Antipa”, pe care Primăria municipiului Brașov trebuie să le realizeze.

Și la acestea trebuie să fie găsite soluții pentru derularea cursurilor pe parcursul lucrărilor, mai ales după experiența „Maria Baiulescu”, în care elevii fac școală online, pentru că Primăria nu a semnat protocolul pentru relocarea claselor în alte școli (vezi aici).

La momentul acesta știm doar că urmează să demareze aceste lucrări. Nu cunoaștem data la care vor începe lucrările. Probabil că și pentru aceste unități școlare se vor căuta soluții punctuale. Nu știm să spunem la momentul acesta care vor fi soluțiile”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Brașov, Valentin Bucur.

Reprezentanții Primăriei spun că la liceul „Aprily Lajos” este posibil să fie găsite soluții interne, iar elevii să nu fie relocați din școala lor. În schimb, la „Grigore Antipa”, lucrările este posibil să nu înceapă anul acesta școlar, potrivit aceleiași surse.

Adina Chirvasă